Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wędrówka w nieznane.

Biegnę...
Gdziekolwiek.
Byle za Tobą. Nawet w ogień...
Nawet on nie jest gorętszy...
Nic się nie stanie, gdy w niego wejdę.
Moja...
Moja miłość!
Do Ciebie.
Cieplejsza od niego...

Skarbie...
Kochanie...
Nigdy!
Nigdy nie kochałem mocniej...
Niż Ciebie.

Pobiegnę...
Pobiegnę nawet i na koniec świata!
Trudnego
I dziwnego...
Świata...
Świata, w którym nic nie jest łatwe!
Nawet miłość...
Mimo trudów, jakie on sprawia
Nie ugnę się.
Nie!
Do samego końca!
Zawsze...
Zawsze będziesz przy mnie...
A ja przy Tobie.
W Twoich ramionach...
Zawsze!
Na zawsze!
Do końca...
Do samego końca...
Życia...
Tak trudnego zawiłego i problemowego!
Ale jednak pięknego...
Dzięki niej...
Miłości do Ciebie...

31 863 wyświetlenia
104 teksty
5 obserwujących
  • 24 May 2011, 18:06

    Też wydaje mi się, że jest to mój najlepszy wytwór dotychczas opracowany. :)
    I dziękuję serdecznie za ten miły komentarz.
    Mam nadzieję, że ten poemat oddaje uczucie, jakie panuje w mym serduszku ^^

  • Julka 10

    24 May 2011, 17:27

    Hmm, bardzo ładny. Podoba mi się...ten "ogień", który nadał treści mocniejsze znaczenie. Chyba najlepszy jaki napisałeś.
    Gratuluje :)

    p.s. dziękuje za komentarz do mojego wiersza.
    pozdrawiam Julka :)