Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

biegnę ścieżką życia
otulona płaszczem słońca
przez chwile zamykam oczy
w pośpiechu marzę o tęczy
zatracam wzrok w infantylnej wizji

świeżą bryzą wiosennego lasu
uspokajam ...
uśmiech pomieszany z łzą rozpaczy
nikt nie uświadczy ...
bo zamknięte bramy
jeden tylko klucz nosze w sercu
lecz kto skruszy kamień ?

24 001 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • mill

    14 May 2015, 06:47

    ....śliczny wiersz.....;)....o malutka tu jest .......malusia cmok w nosek :*...;)

  • Malusia_035

    11 May 2015, 19:13

    Bardzo ładny

    Pozdrawiam :))

  • Cris

    11 May 2015, 10:03

    ''Przyjdzie taki ktoś''...ładny wiersz...pozdrawiam :)