Menu
Gildia Pióra na Patronite

To Ciebie chcę

Biegnę.

Na policzkach łzy
kryształowe

Cii ..

Ciebie chcę
mieć przy twarzy

nie krople ciszy
które zmywają światło

Nie zadymionych nocy dusznych od pustki
tulących mnie do snu

Nie kruków nade mną
pustych słów, które zbledną

Cii ...

To Ciebie chcę
szeptu Twego
serca bicia

Nie ptaków kolorowych
zamkniętych w klatkach

Nie marzeń słów nieusłyszanych
obietnic porwanych przez wiatr

Nie prostych dróg
bez śladów naszych stóp

Cii ...

To Ciebie chcę.

*dedykowane

18 026 wyświetleń
262 teksty
63 obserwujących
  • Sheldonia

    14 October 2012, 16:26

    Bardzo mi się podoba:) Pozdrawiam Cię ciepło.

  • 14 October 2012, 12:12

    Dziękuję wszystkim i pozdrawiam cieplutko ;)

  • Władysław Andrzej

    14 October 2012, 11:51

    Dobrze się czyta , piękny