Menu
Gildia Pióra na Patronite

Biegnę boso, pod stopami mam tylko piasek
i niespełnione marzenia
pałętające się gdzieś z nadzieją.

Nie patrzysz na mnie
z parasolem idziesz samotnie
prosto w burzę.

W tej chwili krzywdzi mnie już
nawet cisza
która tak brutalnie zabiera mi powietrze.

25 750 wyświetleń
400 tekstów
37 obserwujących
  • Leeni

    26 January 2013, 10:23

    Poruszające.. :)