Menu
Gildia Pióra na Patronite

Biegnąc przez wiersze oczu twych płynąć oooo skrycie ich
Deszcz łez marze aaaa serce twoje mym jeeeeesttt
aaaaaaa ukradne Cieee przestań nie rób mi teee gooo płyn ze mną dziś
Biegnąc przez wiersze oczu twych płynąć o skrycie ich Deszcz łez marze aaaaa serce moje twym jest padam wygrałas podchodzę i słucham bicia serca twegooo niebiańskiegooo aaaaa serce moje twymmm jeeestt aaaaaa płynie deeeeszcz łeeezz serce bije w rytmie twoim wygrałaś zabije siee ee Biegnąc przez wiersze oczu twyyych oo skrycie ich deszcz łez marze aaaa serce mojeee twyym już jeest.

3826 wyświetleń
36 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!