Menu
Gildia Pióra na Patronite

FOR you my ....

Biegnąc po omacku
Mijając cele kolejne
Ręką pacnęłaś mnie w głowę
Zatrzymanie
W zgiełku stałym
Spojrzałem w oczy twoje
Zatrzymałaś wzrok swój na chwile
Dla ciebie krótką
A wiec mój skarbie
Że dla mnie było to całe życie

1642 wyświetlenia
23 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!