Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas zmienia miejsce zamieszkania

Biegiem umyka czas
Krążąc łzą w oku
Przychodzi z godziną
Minutą nas mija

Zegar się opatrzył
Zraniony wzrokiem
Który przegapił
I nie uchwycił

Odchodzi wolny
Czekając na kolej
By nadejść
W ostatnim momencie

276 040 wyświetleń
2561 tekstów
190 obserwujących
  • Monika M.

    27 February 2020, 13:53

    Mgnienia czasu...