Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czas zmienia miejsce zamieszkania

Biegiem umyka czas
Krążąc łzą w oku
Przychodzi z godziną
Minutą nas mija

Zegar się opatrzył
Zraniony wzrokiem
Który przegapił
I nie uchwycił

Odchodzi wolny
Czekając na kolej
By nadejść
W ostatnim momencie

275 693 wyświetlenia
2555 tekstów
190 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!