Menu
Gildia Pióra na Patronite

Gdzie są moje majtki

Biega krzyczy pani Hanka
Gdzie są moje majtki

Szuka w pułkach i w pokoju
Patrzy pod wersalką

Skandal woła nie do wiary
Ktoś mi ukradł majtki

Przeszukała pół mieszkania
Była blisko załamania

Nagle coś jej zaświtało w głowie
Czy to nie przesada

Rozwikłała się zagadka
Majtki były u sąsiada;)

8076 wyświetleń
67 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!