Menu
Gildia Pióra na Patronite

Co łaska dla Donalda- wers paranoik

Biedny Donald niekochany
tam wybrany tu przegrany
a złotówka siłą stoi
rodak zawiódł na wzór
-swoich
ech amnezjo kogo bronisz
-obok kłódek po niewoli
we Wrocławiu -przy przystani
nieopodal Panoramy
złotem świecąc nad Motławą
szkalowałaś samych swoich
n a dwa głosy wyśpiewując
Szczerba basem ty tenorem
płonna w zdradzie niczym stolik
po komunie i pod stołem

7616 wyświetleń
254 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!