Menu
Gildia Pióra na Patronite

lekcja muzyki

Bicie serca, szept, westchnienie,
wyznaczają rytm.
Deszcz dudniący w okna,
szum jesiennych liści,
to już kawałek melodii.

Wsłuchaj się w brzmienie uczuć,
i spróbuj skomponować
miłość.

Dodaj do tego
nutę wiary i marzeń,
grając na instrumentach życia
stwórz szczęście...

72 089 wyświetleń
610 tekstów
12 obserwujących
  • cytlopka

    18 January 2016, 21:25

    :)

  • CЯuelCOMA

    14 January 2016, 22:18

    Nie ma się do czego przyczepić i nawet nie próbuję. Zajmuje miejsce w panteonie najlepszych wierszy ^^. Miłych snów