Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Biało za oknem,
a w sercu zielono jak w maju.
W oczach kwiaty niczym przebiśniegi
wypatrują słońca.
We włosach myśli o narcyzach,
We włosach wiatr,
We włosach chmury nieprzejrzyste.

29 244 wyświetlenia
291 tekstów
7 obserwujących
  • Janya

    5 February 2014, 23:41

    sliczny wiersz;)

  • krysta

    5 February 2014, 23:13

    ładny wiersz...
    pozdrawiam Luna :)