Menu
Gildia Pióra na Patronite

Czarno - biały

Biało – czarne smugi
Na kartonach
Bez patosu

Biało – czarne myśli
Wokół garnka
Pustego

Tuła się od drzwi do drzwi
Żebrak czarno – biały

Za paznokciami węgiel
A za uszami głód
Ojcowskiej czułości

Błądzi wśród wojny
O siebie
i Innych

z pędzlem i węglem
w kieszeni

~ inspiracja : życie i twórczość Artura Grottgera

18 031 wyświetleń
262 teksty
63 obserwujących
  • 10 January 2013, 00:29

    są. Piękne ? Jeśli Ty tak uważasz ... to dziękuję ... ;)

  • Kama73

    9 January 2013, 23:57

    no lubię Twoje wiersze, są piękne

  • 9 January 2013, 23:48

    Dziękuję, Izuś ;)

  • Kama73

    9 January 2013, 22:27

    Przepięknie Uluś

  • 9 January 2013, 20:08

    Dziękuję i pozdrawiam

  • awatar

    9 January 2013, 18:12

    bardzo ładne
    pozdr.