Menu
Gildia Pióra na Patronite

W milczeniu

Białe łzy spływają z parapetu
Niewinne i niewysłuchane
Bez krzty doświadczenia
Spadają w otchłań nieznaną

Czarny cień obserwuje
Sycąc się każdą chwilą
Czeka na jeszcze jeden krok

Ktoś kiedyś powiedział
Że takie jest życie

21 861 wyświetleń
154 teksty
80 obserwujących
  • annak

    12 May 2012, 18:17

    b.ładnie smutkiem zapisałeś wersy życia...
    pozdrawiam serdecznie...

  • R.A.K.

    8 May 2012, 05:46

    Tak!