Menu
Gildia Pióra na Patronite

Plotka

białą kredką
ubieram w słowa
pergamin rzeczywistości

szarym ołówkiem
szkicuję zarys
niepewnej przyszłości

barwnym pędzlem
maluję krajobraz
naiwnej miłości

bezwładną dłonią
modeluje
niewinne postacie

karmię chwilą twoje zmysły
bym żyła wiecznie
a plotak jak echo się niesie...

"You are my word... "

24 006 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
  • Kamil Borkowski

    14 August 2019, 05:49

    Literówka na końcu.