Menu
Gildia Pióra na Patronite

[migdały]

bezzębny starzec
wpatrzony w stoisko z orzechami
dawno minione chwile
które tak szybko odeszły
szuka w zakamarkach pamięci
lecz nie pamięta
jak smakowała ona
przyodziana tylko w zapach migdałów

159 500 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • IKON

    8 October 2010, 14:41

    Smutne...ale prawdziwe.
    Pozdrawiam

  • Nika789

    8 October 2010, 13:35

    idealnie piękny ! lubię. bardzo. +++

  • motylek96

    8 October 2010, 11:52

    "...przyodziana tylko w zapach migdałów.."
    bo pamięć tak ulotna jest i smak i zapach...