Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezustannie czegoś pragne,
Wszystko mając.
Bezustannie tęsknie,
Już nie czekając.

Spragniona Twojego przyjścia,
Nie czekam pod drzwiami.
Kiedyś mogliśmy razem krzyczeć,
Dziś nawet nie rozmawiamy.

Zastanawia mnie jedno,
Kim dla siebie będziemy.
Bo mimo wszelkich niemiłości,
Znów do siebie mkniemy.

26 103 wyświetlenia
250 tekstów
15 obserwujących
  • MartynaR

    16 January 2015, 22:57

    Joanna, dokładnie. Najgorzej.
    Dziękuję Wam ślicznie.
    Pozdrawiam ;)

  • mill

    16 January 2015, 21:05

    ..no i pięknie .......