Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezszelestnie wkradło się pod powieki
Budząc mnie w ten wyjątkowy sposób
Wprowadzając serce w drżenie
Ciepłe...złociste jego promienie
Całując chętnie i namiętnie
Uśmiechają się zalotnie - wybaczam
Czule pieści moją twarz nie pytając
Nie czekając na znak - Słońce moje
Naturalnie tak - poddaję się
Mój romans z latem rozpoczął się
Zarumieniam się na samą myśl
Poniedziałek dziś - pierwszy lata dzień
Witam Cię!

21.06.2021
07:08

281 010 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!