Menu
Gildia Pióra na Patronite

okruszki

Teksty z obrazami - okruszki - littlemess
okruszki - littlemess

bezszelestnie
rozsypałam się
wśród szaf i talerzy
a codzienność
- pusta cisza południa

chcę pozbierać siebie
w całość
żałosne kruche drobinki
z pełnego bochenka chleba
- codzienność

27 833 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!