Menu
Gildia Pióra na Patronite

15.05.11 "Tak Po Prostu"

Bezsens istnienia
Czas nie ogarnięty
Wymiar nierzeczywisty
Tło nadal takie blade

Cały czas krzyczę o ratunek
Niestety nic nie poradzę
Każdy ma prawo zabłądzić
Czasem tak tu jest

I nadal nie wiem co dalej
Trwając w tym czasie
Chcę ci powiedzieć
Że kocham CIĘ

13 137 wyświetleń
70 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!