Menu
Gildia Pióra na Patronite

Alter ego

Bezradnosc przeciwieństwem bezsilnosci
Terazniejszosc wrogiem przeszlości,
Mysli wrogiem Twego sumienia
tak to sie dzieje jak czas sie zmienia...

Bowiem prawda w klamstwie ukryta jest często

1185 wyświetleń
13 tekstów
0 obserwujących
  • nicola-57

    9 September 2015, 18:51

    hmm..., db, za.

  • K.Siewicz

    2 September 2015, 20:03

    hehh :D :D

  • fyrfle

    2 September 2015, 12:28

    Amen.