Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezradne
są dzisiaj ręce,
które pragną być dla Ciebie.

Bezradne myśli,
które wiedzą,
że mają do Ciebie należeć.

Bezradna obecność,
która ufa,
że nią rozjaśnisz czyjeś życie.

Bezradnie jestem
w Twoich rękach,
którym ufam i pozostanę.

4593 wyświetlenia
56 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!