Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ist0ta < Abs8lutna

Bez niej Świat by nie istniał
Bez nas nigdy by się nie narodził
Zna trudy ludzkiego żywota
Przenika pył by choć wiarą żył
Z łatwością przywróci co zapomniane
Odda nam wolną wole
Przeskoczy ograniczenia umysłów
Pływa w naszych snach
Strzeże ocean niewinnej krwi
Refleksy modlitw - niepojętych Miłości
Multisensualność z p-oznania
Uniesie świat na skrzydłach
Względna wobec Dobra światów
Wieczność jest jej strażnikiem
Poznała nasz ból i nikłość
Przywróci koegzystencję między Istotami
Zna nowe drogi i przeznaczenie światów
To Ona bywa wśród Nas...

77 877 wyświetleń
1186 tekstów
23 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!