Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Poranek "

Bezmyślnie czekam na słońca wschód
Może to tylko złudzenie - umysł pracuje
Liczę na cud odrodzenia - tworzenia
Kolejny poranek - wilki wyją złą godziną
Co mi przyniesiesz nowy dniu?
Spokoju blask - wschód jeszcze raz
Zachodu ciszę - nową myśl ukołyszę
Nadzieję dasz - zobaczę Twój blask
Jestem pyłkiem - zdmuchnie mnie czas?
Jeszcze jestem - trwam - siłę mam.

18.02. 2021
05:48

281 864 wyświetlenia
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!