Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezdroże.

Bezkresy łąk
szarością oblane
białe lotu chęci
czarną nicią tkane

Jedwabnik wzniósł się
znak wielkiej wiary
motylem pięknym
gdy mu barw nadamy

Księżyc wszedł w niebiosa
gwiazd zawierucha
szczęście tam jest tylko
gdzie się go szuka

81 756 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • scorpion

    18 October 2013, 16:32

    Znamy, znamy...

  • ICD

    18 October 2013, 12:28

    Czyli prosto-Szukajcie, a znajdziecie.
    'Wolnosc"- utwor, zespolu 'Chlopcy z Placu Broni'.

  • scorpion

    17 October 2013, 15:34

    Prostolinijne myślenie? Miałem na myśli podążanie za szczęściem, dążenie do niego.

  • ICD

    17 October 2013, 12:26

    a moze byc tak
    nIe szukalam
    szczescia
    a je znalazlam