Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nowe stare życie

Bezkres na który patrzę u kresu
Przepełnia me puste przestrzenie
Odkryte skrytki na spalone listy
Niczym kolejny mój ślubny wieniec
Niejasne
To jasne
A nigdy było zawsze
Patrzyłam ślepo

27 460 wyświetleń
235 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!