Menu
Gildia Pióra na Patronite

uśmiech młodości

bezgrzeszne lata
mlekiem pachną
dziecięce lata
czyste jak łza
cielęce lata
cierpliwości uczą

wiosna życia
smakuje jak
zakazany owoc
droczy się z Tobą
jaraj się tym
dopóki go masz

92 593 wyświetlenia
880 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!