Menu
Gildia Pióra na Patronite

bezczas skrywa znaczenia
gdzie wyliczanie jest zbytkiem
nagromadzonych form

ukazuje ślepcom kalectwo
by ostatecznie przebudzić
wypaczoną rzeczywistością

lekcja życia od cierpienia
autoryzuje teraźniejszość
gładząc znamiona negatywu

prawdziwie oddycha serce

26 000 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • Papużka

    18 January 2017, 14:07

    Dziękuję:)

  • giulietka

    18 January 2017, 14:00

    jeden wiersz, dziesięć wersów, setki obrazów, tysiące myśli, jedna prawda
    brawo!

  • Papużka

    16 January 2017, 20:07

    Michał no przestań... :)
    Dziękuję i również pozdrawiam

  • silvershadow

    15 January 2017, 17:30

    Mogę tylko pogratulować takiego pisania (i cicho pozazdrościć) ;)
    Pozdrawiam.

  • Moon G

    15 January 2017, 11:22