Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezczas

Bezczas pochłonął znów mnie.
W wir wydarzeń wciągnął.
Brak czasu na poezji choćby odrobiny łyk.
Z rzeczywistości okularami gnać przez codzienność.

11 475 wyświetleń
183 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!