Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez

Bez ciepła.
Bez życia.
Bez sensu.
Bez wiary.
Bez celu.
Bez nadziei.
Bez - kresny.
Bez czarny.
Bez Ciebie.

Beze mnie.

976 wyświetleń
9 tekstów
1 obserwujący
  • nicola-57

    26 September 2015, 21:42

    Bdb