Menu
Gildia Pióra na Patronite

tak bardzo ...

bez ciebie
świat umiera
bez ciebie
chłód przenika

kaplicą egzystencji

bez ciebie
nie ma świtu
wiecznego mroku
nie zmąci nic
bez ciebie

każde okna mają kraty

bez ciebie
na cmentarzu dni

159 237 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!