Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Rękopis Romea"

Bez Ciebie, nie potrafię zaznać miłości.
Bez Ciebie, nie czuję szczęścia i radości.
Bez Ciebie, piękno jest mi oddalone,
Bez Ciebie, niebo gwiazd jest pozbawione.

Twój uśmiech podobny do słońca o świcie,
Och Julio, ma Julio, kocham Cię nad życie.

888 wyświetleń
4 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!