Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Czy warto ?

Teksty z obrazami - Czy warto ? - jesienna mgła
Czy warto ? - jesienna mgła

Bezbronne dusze.
Spacerujące na ulicy wrażeń.
Błądzą oczami wśród zgiełku
pragnień.

To czas radości.
Tańczą płomienne tango.
Płyną za falą pragnień.

Odziani w niewinny płaszcz uczuć.
Zatrzymują wskazówki zegara.
Aby trwać w tej chwili.

Oddają sobie swoje tajemnice.
Skryte przed całym światem.
Smakują chwil rozkoszy jak wino.

Może i warto zapłakać.
Tylko ze szczęścia.
Kiedy serce westchnie do serca.

Może już pora skruszyć z serca kamień ?

Anna Grzywna

23 998 wyświetleń
235 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!