Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pod niebem kochanków, będziemy razem.

agulka

agulka

Bez żadnych osób trzecich.
Jeśli sądzisz że nie ulegniesz,tylko zaczekaj do zachodu słońca.
Możesz próbować się oprzeć, ukryć przed mym pocałunkiem,lecz wiesz że nie jesteś w stanie pokonać światła księżyca.
Głęboko w ciemności oddasz mi swe serce 💓.
Nie jesteś w stanie tego zwalczyć i tak dotrę do twojego serca.
Nie ma ucieczki od miłości od chwili,
Gdy subtelny wietrzyk zawiał swym czarem.
Bez względu na to co myślisz nie potrwa to długo aż znajdziesz się w moich ramionach.

36 402 wyświetlenia
288 tekstów
10 obserwujących
  • 31 May 2021, 14:11

    Quuurczeee, chyba wpadłem na dobre. :D
    Pozdrawiam. :))

    od agulka