Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Bez (u) myśl - nie "

Bez (u) myślnie
Jak to bez (u) czuć smutek
Kiedy myśli tyle we mnie
Umysł chce odpocząć
Poczuć się bezpiecznie
Tymczasem Ciebie spotykam
Tym majem deszczowym
Nowe pomysły wpływają do głowy
Nie uwierzysz...
Kolejne łzy (nie)spotkane na drodze
Ku Twoim ustom w potok się zamienią
Brudna myśl...grzeszna myśl
Że kiedyś My zdejmiemy wstyd
W Miłości szaty się ubierzemy
I staniemy się nie tylko nocą...
Także dniem...każdym dniem
Tak bardzo tego chcę

...
07.05.2021
16:41- 16:50

281 870 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
  • Eneida

    8 May 2021, 09:43

    Ładnie ubrane/wyrażone w słowach uczucie... samo życie.
    Pozdrawiam :)