Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Bez"

Bez tytułu wiersz
Znaczony fragmentem łez
Ona kocha go
Bezpodstawnie
Bezwarunkowo
A przecież
Winna liczyć..
Każdą myśl
Ważyć każde słowo
Bez zapachniał
Maj spełniony
A Człowiek
Miłości spragniony
Uczy się
Cierpliwości
Pokory
Znosi nieobecność
I czyjeś humory
Jak długo
Po życia kres
A wszystko przez
Maj
Konwalie
Bez
"Nadzieja uczy czekać "
Na Ciebie - uczciwego Człowieka

22.05.2022
18:59

281 012 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!