Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez...

Bez twarzy
Bo niby
miałeś dać mi cokolwiek
I kolor
Oczów
Ustów
Nosów
Namalować kredą doskonałości
Prostą linię
Nieblizn
Płatkami
Niesuchych tulipanów
Otrzeć resztki strachów

W czerwieni mórz
Nurkuję
Dusząc
Ostatnie oddechy

W czerwieni zawodu
Topię
Ciało
Nieszczęścia

11 833 wyświetlenia
154 teksty
31 obserwujących
  • CzerwonaJakKrew

    29 March 2013, 21:59

    Dziękuję,że się zatrzymałyście... :)