Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez

Bez trwogi, bez łez ...
lepiej jest bez ...

niechęci i też
bez kaca tak jest ...

Bez grzechów, nałogów
jest lepiej ku Bogu
z miłością w raj wejść,
nieszczęścia tam bez ...

71 029 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!