Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

bez słów
co wciąż giną
na brzegu
ust twoich
naznaczone
milczeniem
nienazwane
uczucia
nie istnieją

nadaj
im postać
choć jednym
szeptem

niech wiem

że są

14 439 wyświetleń
126 tekstów
32 obserwujących
  • Janya

    26 May 2014, 13:53

    śliczny wiersz:))

  • dana1596

    25 May 2014, 23:51

    jeśli jedne usta są zamknięte...może inne powiedzą głośno...
    pozdrawiam

  • krysta

    25 May 2014, 22:55

    Piękny wiersz - życzę Ci usłyszeć szept.
    Pozdrawiam Mario :)