Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeznaczenie

Bez pustych słów obietnic
Bez czynów w pośpiechu
Bez stawiania sobie
ultimatum wzajemnie
Ta miłość może być inna
Spokojne sny nastały
Ja w Twoim sercu
Ty w moim na zawsze Jesteś
Na pierwszym miejscu
Od zaraz mi zaufasz
Ja też Tobie uwierzę
Bo odnalazłam przy Tobie
dla siebie tą przystań
poczucia bezpieczeństwa
Nie musimy się bać,
że popełnimy błąd
Ja dla ciebie, Ty dla mnie
Od zaraz na wieczność

92 622 wyświetlenia
881 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!