Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez oddechu
myśląc o miejscu

Dalekim
We sny wplątanym
Tak lekkim

Niektóre części krajobrazu
Tak często się powtarzają
A obce za każdym razem

Nie dotrze tam żadne z nas
Biednych i pustych
istot ludzkich

Tylko powiew wiatru
Muska tam trawę
I tylko jesień
złota jesień wciąż

18 357 wyświetleń
147 tekstów
43 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!