Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Czeko - czeko "

Bez czekolady
Nie dam rady
A jeśli kłamię
Serce złamie
Tabliczka czekolady
Głowa (nie) od parady
Nie szukam zwady
Dla zasady
W zdrowym ciele
Zdrowy duch
Liczę na cud

19.09.2022

281 746 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
  • Victoria Angel

    30 September 2022, 14:35

    Ostatnio najlepiej mi smakuje miętowa czekolada, polecam. :-)))