Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez ciebie zimne dłonie, ramiona coraz bliżej piekła. Tęczówka oka lodowcem
rozpala usta pełne niepokoju.

Myśli błądzą w sieci martywych dni,
milczący strach, łamie świat na pół.

Cień kamienia na dnie, nie powstrzyma
gasnącego dnia, nie dotknie skrzydeł anioła

Jesienią najpiękniej się wraca, gdy lato wokoło deszczem paruje.

Burza strzępi chmury.

Teksty z obrazami - Bez ciebie zimne dłonie, ramiona coraz bliżej piekła. Tęczówka oka [...] - motylek96
Bez ciebie zimne dłonie, ramiona coraz bliżej piekła. Tęczówka oka [...] - motylek96
135 883 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • motylek96

    13 June 2020, 14:43

    Dziękuję🙂