Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wiecej uczuć wyraźić nie umiem..

Bez Ciebie więdną kwiaty..
Bez Ciebie już nie spiewają ptaki...
Bez Ciebie szaleją wiatry...
Bez Ciebie moje życie tylko w krąg zatacza się...
Bez Ciebie wszystko w szarych barwach jest...
Bez Ciebie to wszystko zmieniło się...
Bez Ciebie w moich własnych myślach plątam się...
Bez Ciebie moje łzy ciągle płyną...
Bez Ciebie moje serce krzyczy "uwolnij mnie"...
Bez Ciebie codzienne rzeczy przerastają mnie...
Bez Ciebie jest mi po prostu źle...
Bez Ciebie zwykłe rzeczy już nie cieszą mnie...
Bez Ciebie uśmiech już nie pojawia się...
Lecz bez Ciebie życię dalej toczy się..
Jesteś chodź Cię nie ma przy mnie ale wiem,że to los nam plata figle...
Wiem to był błąd ale jestem tylko człowiekiem...
Nie będę się Ciebie prosić bo miłość nie jedno ma imię...
Ale ja pamiętam tylko twoję...

2680 wyświetleń
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!