Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez Ciebie i z Tobą

Bez Ciebie powietrze
smakuje ołowiem,
myśli moje błądzą
w labiryncie wspomnień.
W oczach dawno zaginął
ślad nienawiści do świata,
odkąd cały świat
mam w zasięgu jednego
uderzenia serca.
Kocham Cię tak bardzo,
że bez Ciebie światło
mojej duszy
gaśnie.
A gdy życiem swoim
kreślisz w moim blade linie,
ja wypełniam je kolorem,
sensem i nadzieją.

22 080 wyświetleń
187 tekstów
5 obserwujących
  • Raphaël-eu

    1 October 2013, 10:03

    wszak we wszystkim, co wspólne
    ważne uzupełnienie...

    Podoba mnie się.