Menu
Gildia Pióra na Patronite

Składasz mnie w całość.

Bez Ciebie moje marzenia na milion kawałków się rozsypują
z każdą łzą tęsknoty na krawędzi me zmysły balansują ,
więc bądź już zawsze dla mnie ciepłą poranną rosą
a jej złote krople niech nasze szepty ku sobie niosą.

Pragnę już na wieki zamknąć Cię w sercu swoją czułością
w złączonych dłoniach uchronić miłość od zapomnienia
w Twoich ciepłych ramionach upajać się bliskością ,
gdy Twoje oczy emanują blaskiem gwiazd nocnego nieba.

Dotykiem ust skradzionym z magicznego snu
nieśmiało rozbudzać subtelną czułość w nas
we wspólnym oddechu zatracać wszelkich barw granice
chciałbym na zawsze zatrzymać dla nas ten czas.

Bo tylko Ty składasz mnie w całość
najczulszym ledwo wyczuwalnym szeptem,
czuję się już przy Tobie bezpiecznie
w przystani którą otulasz swoim sercem.

Dedykacja sercem , Żonusi na kolejną rocznicę :) ღ
aut.~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~
18.01.2020

10 921 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
  • Infinite Gentleman Night

    6 September 2020, 08:00

    Ponownie dziękuję sercem Kasiu 💚 i dla Ciebie również tego wyjątkowego szczęścia jak najwięcej 😊

    od kati75
  • kati75

    2 September 2020, 21:08

    Szczęścia i miłości na dalsze lata🙂💐💮