Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Ciemność głęboka "

Bez Ciebie
Ciemność głęboka
Huragan krzyczy
Saffira-Simpsona
Skali brakuje
Deszcz leje
Nikt się nie śmieje
Serce zamiera
Bez Ciebie
Ja umiera(m)
W głośnej ciszy
Ciemności głębokiej
Pod Twoim okiem

....
23.02.2022
22:22

281 871 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!