Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przeznaczenie

Będziesz mym mężem, kochanie,
taki los nam pisany,
gdy serce cierpieć przestanie,
a czas uleczy Twe rany,
gdy tylko będziesz gotowy,
poskładam złamane serce,
przywrócę o zawrót głowy,
dam miłość, troskę i więcej.
Dam blask poranka o świcie,
wieczory tylko we dwoje,
to o czym marzysz tak skrycie,
wszystko to będzie Twoje.
Będziesz jedynym, przyrzekam,
zobaczysz, że tak się stanie,
cierpliwie na Ciebie poczekam,
bo miłość na zawsze zostanie.
Choć dzisiaj się ledwo znamy,
jakie to ma znaczenie?
Jeszcze się pokochamy,
bo takie jest przeznaczenie.

5813 wyświetleń
53 teksty
3 obserwujących
  • wolnaenergia

    5 August 2013, 23:59

    Czarujące wersy. Zatrzymuje. Pozdrawiam.

  • agniecha1383

    15 September 2012, 09:05

    śliczny wiersz:)pozdrawiam

  • Rikitikitawi

    14 September 2012, 20:26

    Dobry... Milczny;) Owocowy...:)

  • czarna mamba

    14 September 2012, 20:00

    przecudny:) akurat posuje idealnie dla mnie:)