Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wisława Szymborska

Będziemy mijać się bez gestu i bez słowa, nie pamiętając, że przez krótki czas kochaliśmy się na zawsze.

3869 wyświetleń
38 tekstów
1 obserwujący
  • AMA

    3 October 2021, 18:50

    każdy dokonuje jakichś wyborów, wielu ludzi nie jest gotowych na miłość i poświęcenie, czasem nawet na szczerą rozmowę...

    od yestem