Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Będzie tak, jak gdyby zatrzymał się czas...
Jakbyśmy nigdy nie istnieli...
Przed nami tylko biała kartka...
Biała kartka, bez zbędnych plam czerwieni...

13 077 wyświetleń
130 tekstów
2 obserwujących
  • PetroBlues

    13 September 2011, 18:51

    Nie wiem jak inni, ale ja się zatrzymałem, miniaturka na poziomie. pozdrawiam:)